Hirdetés

X-Men: Apocalypse - most mi lesz a csapattal?

|

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjainak írója elmondta, hogy az eredeti tervek szerint ez lett volna az eredeti szereplőgárda utolsó felvonása. Vajon változott a terv?

Hirdetés

Simon Kinberg, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai írója már nagy erőkkel készül a folytatásra. Mindeközben azt is elmondta, hogyan is oldja meg a régi, és új színészek szerepeltetését egy műsorban.

VIGYÁZZ SPOILER: Azok, akik már látták a filmet biztosan tudják, hogy a Days of Future Past gyakorlatilag visszacsinálja az X-Men: The Last Stand történetét, felélesztve sok szeretett karaktert az időutazásnak köszönhetően. Jelentheti ez azt, hogy néhány színészt a korábbi filmekből viszontláthatunk majd a ’80-as évek X-Men filmjeiben?  Kinberg még nem határozta el magát, habár beismerte, hogy a legutóbbi film eredetileg Patrick Stewart, Ian McKellen, Ellen Page, James Marsden, és Halle Berry utolsó felvonása lett volna.

„Úgy közelítettük meg a történetet, hogy ez lesz az eredeti gárda búcsúzója. De hogy teljesen őszinte legyek, én így álltam hozzá az X-Men: Last Stand-hez is. Ha 2006-ban azt kérdezted volna tőlem, hogy látjuk-e még Patrick Stewartot, mint X Professzort, akkor biztosan nemet mondtam volna. Persze van olyan részem, amely szeretné még újra látni őket, de egyben egy olyan történetet is el akartunk mondani, ami lezárja az utazásukat”. A rendező válasza a Hollywood Reporternek szólt, míg a The Daily Beastnek már konkrétabban írta le a helyzetet.

„Az Apocalypse elsősorban az Elsők szereplőire fókuszál majd, de biztosan felbukkannak majd karakterek az eredeti gárdából is.” Nektek mi a véleményetek? Szeretnétek még látni Halle Berry-t feszülős X-Men ruhában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)