Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - az első teaser

|

Hamarosan megérkezik az X-Men: Az eljövendő múlt napjai teljes trailere, addig viszont be kell érnünk egy pár másodperces ízelítővel.

Hirdetés

A tegnapi Amerika Kapitány: A tél katonája előzetest követően a 20th Century Fox sem szeretett volna kimaradni a felhajtásból, ezért ha a teljes előzetest nem is, egy bántóan rövid kedvcsinálót kiadtak az X-Men: Az eljövendő múlt napjaihoz.

A soron következő X-Men filmben szinte minden eddigi mutáns feltűnik, ráadásul a fő téma az időutazás lesz, ami azt jelenti, hogy a fiatal (Michael Fassbender) és idős Magneto (Ian McKellen), valamint az ifjú (James McAvoy) és nem oly ifjú X Professzor (Patrick Stewart) is feltűnik a vásznon. Meg persze az örökifjú Farkas is. A sztori szerint Robert Kelly szenátor meggyilkolása súlyos következményekkel jár. Ennek elkerülése érdekében Kitty Pride visszaküldi tudatát a fiatalabb énjébe, hogy figyelmeztesse az X-Meneket.

Bryan Singer (X-Men 1-2, Valkűr, Superman visszatér) filmje 2014. július 18-án érkezik, a teljes trailer érkezésére október 29-én számíthatunk, amit mi is megosztunk majd veletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)