Hirdetés

Egy közkedvelt mutáns is szerepelhet a következő X-Men filmben

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a rocksztár-szuperhős is helyet kap majd a Dark Phoenix alcímű moziban.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy jövőre kerül a mozikba az X-Men: Dark Phoenix, és most néhány új, a filmmel kapcsolatos információ látott napvilágot, ami alapján egyre biztosabb, hogy egy nem mindennapi hősnővel is találkozhatunk majd.

Hirdetés

Alison Blaire, művésznevén Dazzler (a magyar fordítás szerint Káprázat) az Uncanny X-Men 130. számában tűnt fel először, és annak ellenére, hogy eleinte csak egy promóciós dolognak szánták egy lemezkiadó vállalattal, egész szép sztorit kanyarították köré az írók. Elméletileg az X-Men: Apokalipszisben is szerepelt volna már, ráadásul azt pletykálták, hogy Taylor Swift alakítja majd, ebből végül nem lett semmi. Azért egy törölt jelenetben mégis feltűnt, legalább mint lemezborító: 

Nemrég megjelent a neten némi új infó a Dark Phoenix színészválogatásával kapcsolatban, amelyből kiderült, hogy keresnek egy "nagyon attraktív, karizmatikus és magabiztos" színésznőt, aki ráadásul jól énekel. Ez alapján egyértelmű, hogy Dazzlerről van szó, és azt is érdemes megemlíteni, hogy a karakter eredetileg a Dark Phoenix Saga kellős közepén tűnt fel a képregényekben.

Ti kit látnátok még szívesen a következő X-Men moziban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)