Hirdetés

X-Men: Dark Phoenix - befutottak az első forgatási képek

|

Új gúnyában feszít egy híres X-Man a Dark Phoenix kanadai forgatásán.

Hirdetés

Hivatalosan is elkezdődött az X-Men: Dark Phoenix mozi forgatása Kanadában. A montreali helyszínről ráadásul már képek is érkeztek, amelyeken Tye Sheridan látható Küklopszként.

Hirdetés

Tye Sherida másodszorra bújik a legendás karakter bőrébe. Az új film, vagyis az X-Men: Dark Phoenix az Apokalipszis mozi után 9 évvel, egészen pontosan 1992-ben játszódik, a jelek szerint pedig a '90-es évek elejére már annyit fejlődött a technika, hogy Küklopsz is új szemfedőt kaphatott. Az új visor elég menőn néz ki, nem sokban különbözik attól, amit az eredeti trilógiában láthattunk - lényegében csak picit vastagabb a lencséje. Mutatjuk a forgatáson készített képeket. 

Az X-Men: Dark Phoenix 2018. november másodikán érkezik meg az amerikai mozikba, jövőre azonban nem ez lesz az egyetlen mutánsos mozi, hiszen jön a New Mutants film és a Deadpool 2 is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)