Hirdetés

X-Men: Dark Phoenix - nem áll jól Magneto szénája

|

Michael Fassbender karaktere szorult helyzetben látható a frissen kikerült fotón.

Hirdetés

Már eddig is nagyon izgalmasnak tűnt az új X-Men: Dark Phoenix mozi, az elmúlt hetek történéseinek fényében azonban még nagyobb figyelem övezi a filmet, hiszen ez lehet az utolsó X-Men mozi, ami még nem fogja megérezni a nagy Fox-Disney üzlet hatásait. Könnyen lehet tehát, hogy pont az X-Men: Dark Phoenix után rebootolják a mutánsok univerzumát, így a készítők még inkább úgy érezhetik, maradandót kell alkotniuk.

Hirdetés

Ez pedig valóban rá is fér a Főnix történetszálra, hiszen legutóbb az X-Men: Az ellenállás vége foglalkozott ezzel a legendás sztorival, a végeredmény pedig a legnagyobb jóindulattal sem volt korrektnek nevezhető. Az 1992-ben játszódó új X-Men moziban a csapat többek között az űrbe is ellátogat majd, ahol egy alakváltó idegennel (Jessica Chastain) gyűlik meg a bajuk. Michael Fassbender karaktere, vagyis Magneto ezzel szemben a jelek szerint a Földön kerül szorult helyzetbe. Az Empire Magazine képén katonák veszik körül a mágnesesség urát, aki cseppet sincs a helyzet magaslatán.

Az X-Men: Dark Phoenix 2018. november 11-én landol az amerikai mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)