Hirdetés

Psylocke is visszatérhet az X-Men: Dark Phoenixben?

|

Ugyan az X-Men: Dark Phoenix készítői még nem erősítették meg Psylocke szereplését a készülő filmben, egyáltalán nem kizárt, hogy a következő moziban is láthatjuk majd a mutánst.

Hirdetés

Miután a Logannel betekintést kaptunk az X-Men univerzum jövőjébe, a fő széria következő filmje, a Dark Phoenix nagy valószínűséggel a múltba ugrik vissza és a már ismert mutánsok fiatalabb verzióit láthatjuk majd benne. Ettől függetlenül a főbb szereplők nagy részét ugyanaz a színész alakítja majd, mint az Apokalipszisben, ez pedig úgy tűnik, Psylocke karakterére is igaz lesz.

Hirdetés

Egyelőre sem az őt korábban eljátszó Olivia Munn, sem a film készítői nem erősítették meg, hogy Psylocke visszatérne, a rajongók mégis erre gyanakodnak. A színésznő legújabb posztjai a különböző közösségi oldalakon elárulják, hogy Munn Montréalban van, a Dark Phoenix forgatásai pedig pont a kanadai városban folynak éppen. Psylocke egyébként egy fontos csata közben tűnt el az X-Men: Apokalipszisben, úgyhogy még abban sem lehetünk teljesen biztosak, mi lesz a szerepe az új filmben.

Hook kickin' it with the birthday girl @karine_lmx 🎂💪🎏

Olivia Munn (@oliviamunn) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)