Hirdetés

Késni fog az X-Men: Sötét Főnix több Fox filmmel együtt

|

A Gambit és az Alita is odébb került, annak ellenére, hogy az alkotók azt ígérik, nem hagyják abba a munkát a Disney felvásárlás miatt.

Hirdetés

A Fox a napokban még nagy lendülettel bemutatta az X-Men: Sötét Főnix első trailerét, kijelentette, hogy készül a többi filmjük is, aztán kiderült, hogy minden jelenlegi projektjük szépen elcsúszik majd. Fox rajongónak lenni manapság igazi érzelmi hullámvasút.

Hirdetés

A Sötét Főnix az eredeti február 14-es megjelenés helyett egészen 2019. június 7-ig tolódott, ami annyira nem meglepő tekintettel az újraforgatásokról mesélő jelentésekre.

Az eredetileg június 7-es megjelenésre szánt Gambit ezzel szintén odébb került egészen 2020. március 13-ra, a Disney beolvadás fényében ez egyre kevesebb reményt jelent, de még nem lehetetlen, hogy tényleg lesz belőle valami.

A legfurább, de üzletileg érthető döntés az Alita: A harc angyalát érinti, amit 2018. december 21-ről 2019. február 14-re tettek át. Az ok itt annyi, hogy a stúdió szeretné, ha ez lenne az első blockbuster a kínai újév után. Nem lepődünk meg, de picit szomorkodunk emiatt is.

Ti mit gondoltok, mi vár ezekre a filmekre? Vajon a Gambitot már elnyeli az MCU?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)