Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - megérkezett az első előzetes, a hangulat is sötét, nem csak a Főnix

|

A tegnapi kamerás verzió után immár a hivatalos trailert is közzétették.

Hirdetés

Twentieth Century Fox nem húzta tovább és végre valahára megmutatták nekünk a Disney-korszak előtti egyik utolsó X-Men filmjük előzetesét - a másik ugyebár a jövő augusztusban érkező Új mutánsok lesz. Nemrég felkerült az internetre egy elég pocsék minőségű kamerás felvétel a trailerről, de szerencsére már nem kell ezzel beírni, itt a tűéles, hivatalos változat. 

Hirdetés

Sötét Főnix azt a történetet szeretné elmesélni, amit az X-Men: Az ellenállás vége 2006-ban már megkísérelt átadni, és nagyon reméljük, hogy annál a mozinál azért többre viszi majd az új film. Jean Greynek tehát ezúttal is meggyűlik a baja a benne rejtőző Főnix erővel. A hatalmas energiáknak parancsoló ifjú mutánst az X-Men: Apokalipszis után újra Sophie Turner alakítja, mellette a többi fontosabb X-Men szereplő is visszatér. A '90-es években játszódó X-Men: Sötét Főnix első előzetese tele van flashbacks jelenetekkel, ezek Jean gyerekkorának tragédiáját tárják fel. Sötét hangulatú mozira számíthatunk az első kedvcsináló alapján, de nem is húzom tovább a dolgot, úgyis az előzetes érdekel titeket: 

Külön pacsi jár azoknak, akik felismerték a trailer alatt hallható The Doors nótát. Az X-Men: Sötét Főnix hazai premierje 2019. február 7-én várható. Titeket felcsigázott a film? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)