Jelenleg itt tart a két X-Men sorozat előkészítése

|

A tervezett két X-Men sorozat közül az egyik nem halad valami fényesen, a másik, vagyis a Legion kapcsán viszont nagyon bizakodóak a készítők.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A Fox a mozivászon utána már a televíziókat is el szeretné árasztani mutánsokkal. Két X-Men televíziós sorozat munkálatai kezdődtek el, de nem halad ugyanolyan jól mindkét projekt. A Hellfire cím sorozat nemrég elveszítette showrunnerjét, aki további tagokkal együtt hagyta el a csapatot.

Több író is kihátrált a Hellfire sorozat mögül, mely egy fiatal titkos ügynök kalandjait szeretné bemutatni, aki megismeri a világuralomra törő Hellfire Club (Pokoltűz Klub) titkait. Már biztos, hogy ebben az idényben nem indulhat el a sorozat.

A másik projekt, az alternatív univerzumban játszódó Legion viszont bizakodásra ad okot. Az FX (Fox extended) tévécsatorna főnöke, John Landgraf azt nyilatkozta, hogy a Legion munkálatai kiválóan haladnak, valószínűleg még indén elstartolhat a sorozat.

A történet szerint az Egyesült Államok kormánya ebben a párhuzamos univerzumban még éppen csak elkezdi felfedezni a mutánsok jelenlétére utaló első nyomokat. A mutánsok létezése viszont még egyáltalán nem nyilvános dolog. Landgraf azt is elmondta, hogy a nem lesz átfedés az eddigi X-Men filmek és az új sorozat között, így senki se számítson filmes karakterek feltűnésére.

Ti mit gondoltok, milyen lehet az X-Men világa sorozat formájában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!