Hirdetés

Még a főszereplő sem tudja, hogy mi van az X-Men: The New Mutants filmmel

|

Maisie Williams abban reménykedik, hogy majd a Rolling Stone-nak adott interjú kicsit megpörgeti a dolgokat, és talán tisztázódik a helyzet.

Hirdetés

Eredetileg a Trónok harca záró szezonjának kapcsán ült le Maisie Williams a Rolling Stone újságírójával, aki aztán megpróbálta kifaggatni őt a régóta haldokló X-Men: The New Mutants projektről. A jelek szerint még Williams sem tud többet nálunk, és kifejezetten frusztrált emiatt.

Hirdetés

A színésznő láthatóan nem fogta vissza magát, amikor az újságíró arról kérdezte, hogy mikor érkezik a horror stílusú szuperhősös mozi.

"Hát a tököm se tudja, hogy mikor jön. Remélem ez az interjú majd megsürgeti a srácokat egy kicsit."

Williams elmondása szerint az volt a terv, hogy újraforgatásokat pörgetnek majd, és még félelmetesebbé teszik az egészet. Ezek a forgatások sosem kezdődtek el, közben pedig még mindig augusztus 2-re van kiírva a premier dátuma. Emellett elmesélte, hogy találkozott a szintén főszereplő Charlie Heatonnal, akinek feltette a következő kérdést:

"Mi a tököm történik ezzel a filmmel?"

Heatonnak pont annyira nem volt fogalma sem, mint neki. A projekt kapcsán egyébként  Anna Taylor-Joy is nyilatkozott tavaly és ő sem tudta, hogy mi a helyzet, és frusztrálónak nevezte az egészet.

Az X-Men: The New Mutants és a Dark Phoenix helyzete kérdéses volt a Disney/Fox ügy miatt, de míg utóbbiról már biztosan tudjuk, hogy mozivásznakra kerül, előbbiről még mindig csak annyit tudunk, amennyit a leges legelső, 2017-es trailerből láttunk. Nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy valaha napvilágot lát így a New Mutants.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)