Hirdetés

Zöld utat kapott az élőszereplős X-Men sorozat

|

Mosolyra húzódhat az X-Men rajongók szája, hiszen az FX-re gyártott Légió mellett a FOX-on már biztosan megvalósul az élőszereplős X-Men sorozat a Marvellel együttműködve.

Hirdetés

Hugh Jackman nemsokára utoljára bújik Farkas/Rozsomák bőrébe, de a mutánsok ettől függetlenül is folytatják, a New Mutans spin-off mellett többek között a televízióban is: a filmes univerzumhoz csak gyenge szálakkal kapcsolódó Légión kívül ugyanis jön egy másik élőszereplős X-Men sorozat is.

A FOX berendelte az egyelőre csak "Untitled Marvel Action-Adventure Series" kódnéven futó, élőszereplős X-Men széria pilotját, amelyet a Marvellel partnerségben készítenek. A sztori két olyan szülőre fókuszál, akik rájönnek, hogy gyerekeiknek mutáns képességeik vannak ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy megóvják őket. A történet egy olyan időszakban fog játszódni, amikor a kormány ellenségesen lép fel a mutánsokkal szemben, így például az Őrrobotok is benne lesznek valamilyen formában.

The Wrap nemrég megszellőztette, hogy a pilotot a legutóbb az X-Men: Apokalipszissel jelentkező Bryan Singer dirigálja majd, valamint executive producerként is támogatja a tervezetet. A showrunner Matt Nix lesz (Minden lében négy kanál, Furcsa páros), aki a CNet-nek finoman célozgatva elárulta, hogy valószínűleg fogunk találkozni ismerős karakterekkel a történet során. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)