Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - még A Fantasztikus Négyes rebootnál is nagyobbat bukhat

|

Sajnos nagyon gyengén teljesít a kasszáknál az új X-Men film, és sok moziban már nem is játsszák.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy elméletileg az X-Men: Sötét Főnix egy korszak lezárását jelenti, komolyan elhasalt a mind kritikailag, mind pedig pénzügyileg. Nem reménytelen a helyzet, de nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan újabb negatív eredményt könyvelhet el magának a film.

Hirdetés

Érkezett egy új jelentés a mozis pénzügyekről, ami alapján eléggé valószínű, hogy a Sötét Főnix csak nagy nehezen érheti el a 250 millió dolláros bevételt világszerte. Ráadásul az is nagy mértékben ront a szituáción, hogy mindössze két héttel a premier után már rengeteg mozi kínálatából lekerült a mutánsok új kalandja.

Így pedig sajnos benne van a pakliban, hogy még a 2015-ös, eléggé félresikerült A Fantasztikus Négyesnél is gyengébben teljesít. Az a film nagyjából 120 millióból készült, és összesen 167,9 millió dollárt hozott vissza, ami elég gyatra eredmény. Ezzel szemben a Sötét Főnix legalább 200 milliós büdzsével rendelkezett, így ha figyelembe vesszük az arányokat, akkor nagyobbat fog bukni a négy évvel ezelőtti rebootnál. Feltéve persze, ha bejönnek a számítások.

Nektek tetszett az X-Men: Sötét Főnix? Szerintetek mi lehet az oka ennek a gyenge teljesítménynek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)