Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - legalább egy apró üzleti eredményt sikerült már felmutatnia

|

Ha marketingesek lennénk, és kétségbeesetten keresnénk valami jó hírt a csúfosan megbukott X-Men: Sötét Főnix kapcsán, akkor egyetlen adatot fel lehetne mutatni, egy pici eredményt, amit sikerült elérnie a filmnek. Gondoltuk itt az idő kegyesnek lenni, megírjuk.

Hirdetés

Ha marketingesek lennénk, akkor ügyesen csavarhatnánk is egyet a dolgon, és lehetne az a hír címe, hogy az X-Men: Sötét Főnix végre átlépett egy fontos mérföldkövet a mozikban: sikerült a 2013-as Farkas (a második Wolverine mozi) számait beérnie. Ez lenne a headline, de persze szemfülesebb olvasók azonnal kiszúrhatják az alábbi táblázaton, hogy az eleve nem túl nagy dicsőség iszonyatosan erőltetett összehasonlításban állja csak meg a helyét, ami összességében sokkal szomorúbbá teszi a Dark Phoenix helyzetét.

Hirdetés

Itt alább látható a Fox X-Men szériájának impozáns amerikai bevételi listája (az infláció mértékével megnövelt, mai értéken), ahol elképesztő lemaradásban kullog szegény Főnix, és egyetlen eredménye azt, hogy a szintén sereghajtó 2013-as James Mangold mozi nyitóhétvégéjének bevételi számait utolérte... egy hónap alatt. Nem túl dicsőséges diadalmenet, és ha megnézitek az összbevételi számokat, akkor az össze-vissza újraforgatott, több okból is kudarcra ítélt film eredményei magukért beszélnek. Nagyon szomorúak vagyunk emiatt, mert az egyik kedvenc szériánk sokkal többet érdemelt volna...

Congratulations to Dark Phoenix, which quietly passed an X-Men movie milestone this past week. from r/Marvel

Pedig annyira vártuk, Csirke még egy teljes Főnix magyarázó kisfilmet is készített nektek, de még a tesztvetítésekkel is akkora bénázás volt, hogy már messziről üvöltött, hogy senki nem tudja komolyan venni ezt a filmet (itthon sem). Olvassátok el azért a Puliwoodos kollégák kritikáját a filmről, vagy ha láttátok (a számok alapján nem lehettek sokan), akkor írjátok le a véleményeteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)