Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - tényleg ez lesz a jelenlegi franchise vége

|

A Disney mutatott néhány új jelentet a Sötét Főnixből, és megerősítette azt, amit mindnyájan sejtettünk.

Hirdetés

A Disney CinemaCon paneljének egy részét az X-Men: Sötét Főnix promózására használta. A Fox-felvásárlás véglegesítése után ugyanis természetesen hozzájuk került ez a film is.

Hirdetés

A panelen hivatalosan is megerősítették, hogy ez a film lesz a jelenlegi X-Men franchise vége. Persze meglepődnénk, ha most látnánk utoljára ezeket a karaktereket, de legközelebb, valószínűleg már az MCU égisze alatt fognak felbukkanni a mutánsok.

A CinemaConon mutatott videóban egyébként rengeteg akció volt egy lényeges sztoriszelet mellett. A bemutató elején látható, ahogy az X-Men csapat elindul az űrbe, hogy kisegítsék az ott ragadt asztronautákat. A küldetés félresiklik és Jean Greyt eltalálja valami kozmikus erő. A karakter hatalmas erőre tesz szert így, ami rengeteg káoszt okoz körülötte, de Jean szerint "ez jó érzés".

A film munkálatait rossz hírek és komoly újraforgatások árnyalták, de az eddig látottakat a közönség elvileg jól fogadta, és mindenki szerint egy tisztességes lezárása lesz ez a mostani X-Men érának.

Egyébként a The New Mutants is ott volt a Disney kiadási időrendjében, szóval láthatóan még azt sem dobták ki, de nem lennénk meglepődve, ha egyszer csak szó nélkül, sunyiban átpasszolnák a Hulura vagy valami hasonló videostreaming szolgáltatásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)