Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - cseppet sem volt kíméletes az őszinte előzetes

|

A Screen Junkies csapata alaposan megdolgozta a legnagyobbat bukó X-Men mozit.

Hirdetés

Szomorú vége lett a Fox-féle X-Men szériának a Sötét Főnix, a film ugyanis nem csak a kritikusoknál hasalt el, hanem a mozipénztáraknál is meglehetősen pocsékul teljesített. Csak idő kérdése volt, hogy a Screen Junkies YouTube-csatorna illetékesei lecsapják a lasztit, és elkészítik következő videójukat az Honest Trailers sorozatukban, vagyis az X-Men: Sötét Főnix is megkapta saját őszinte előzetesét. 

Hirdetés

Már az előzetes is meglehetősen durván nyit, hiszen a felvezetésben elhangzik, hogy mikor egy franchise meghal, össze is csinálja magát. A folytatásban sem simogatják a Screen Junkies-os srácok a filmet, de ezt inkább nézzétek meg már ti magatok, én nem is szaporítom tovább a szavakat, úgyis magáért a videóért jártok épp itt. 

Nektek mennyire tetszett az X-Men: Sötét Főnix? Szörnyű volt, vagy azért el lehetett viselni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)