Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - a korábbi filmek is visszaköszönnek az új előzetesben

|

A jelek szerint elég komoly összecsapásra számíthatunk az X-Men tagjai, illetve Jean Grey között.

Hirdetés

A Disney korábban megerősítette már, hogy az X-Men: Sötét Főnix zárja a 2000-ben útnak indult filmsorozatot. Az elmúlt években számos mutáns tiszteletét tette a mozivásznon, és a film legújabb előzetese most róluk is megemlékezik egy kicsit.

Hirdetés

Az új kedvcsinálóban nemcsak a nyáron debütáló filmből láthatunk jelenetet, ugyanis a Fox az X-Men franchise korábbi darabjaiból is bevágott néhány emlékezetesebb pillanatot. A stúdió valószínűleg így szeretné szimbolizálni azt, hogy ez lesz a széria nagy fináléja, és bizony elég komoly kihívás vár a mutánsokra, hiszen egy külső ellenség helyett ezúttal egy társukkal kell megküzdeniük.

Az X-Men: Sötét Főnix június 6-án debütál a hazai mozikban. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)