Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - kiderült, miért forgatták újra a befejezést

|

Teljesen át kellett írni az utolsó X-Men mozi utolsó harmadát.

Hirdetés

Egy 2000 óta tartó korszakot fog lezárni az X-Men: Sötét Főnix, kedvenc mutánsainkkal pedig elvileg már csak akkor találkozhatunk majd, ha a Marvel Studios rebootolja az X-Men - még jön ugyebár egy Új mutánsok mozi, de az nem kapcsolódik szorosan a korábbi X-Men filmekhez, és a jó ég tudja, meddig fogják még halasztgatni, ha egyáltalán valamikor bemutatják. A Sötét Főnix kapcsán is komoly újraforgatásokról érkeztek hírek, a film két főszereplője, James McAvoy és Michael Fassbender pedig most ennek okairól mesélt. 

Hirdetés

A színészek egy interjú során mondták el, hogy az X-Men: Sötét Főnix sokat változott az újraforgatásoknak köszönhetően, magát a finálét pedig egyszerűen muszáj volt teljesen újraírni, mivel közben bemutattak egy olyan szuperhősös filmet, amely befejezése teljesen ugyanazokból a panelekből állt össze, mint amiket a Sötét Főnix esetében is terveztek. Michael Fassbender még azzal is viccelődött, hogy a másik film alkotóinak biztosan kémeik voltak a forgatáson, és így tudták ellopni az ő ötleteiket - a Sötét Főnixet 2017 végén forgatták.

Az eredeti tervek szerint a film utolsó harmada teljesen a világűrben játszódott volna, ezt azonban az újraforgatásoknak köszönhetően megváltoztatták, és végül a Földön kap helyet majd a lezárás - ebből származnak a legújabb előzetesek vonatos jelenetei is. A forgatás óta bemutattak ugyan jó pár szuperhősös mozit, de ezek közül igen kevés olyan akadt, amelyek játékidejének harmadik harmada nagyrészt az űrben játszódott. Mi a Thor: Ragnarökre, az utolsó két Bosszúállók mozira, vagy még esetleg a Marvel Kapitányra tudunk gondolni.

Szerintetek melyik szuperhősös film miatt kellett átírni az X-Men: Sötét Főnix befejezését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)