Hirdetés

X-Men: The New Mutants - a Stranger Things egyik színésze is csatlakozott a mutánsos tini horrorhoz

|

Szépen lassan összeáll a horror elemekkel vegyített mozi, ami egy új szuperhőscsapatot mutat be.

Hirdetés

Meglehetősen fura mozinak ígérkezik az X-Men: The New Mutants, hiszen a rendező nyilatkozata szerint egy teljes értékű horrorfilmet készítünk az X-Men univerzumon belül, ugyanakkor PG-13-as besorolást céloztak meg az alkotók. 

Azt már eddig is tudtuk, hogy Maisie Williams (Trónok harca) és Anya Taylor-Joy (Széttörve) a X-Men: The New Mutants stábját erősíti, a The Hollywood Reporter információ alapján most az is kiderült, hogy Charlie Heaton (Stranger Things) alakítja majd Cannonballt, vagyis Ágyúgolyót. A kilőtt puskagolyó gyorsaságával repülni képes mutáns akciójelenetei biztosan nagyon látványosan festenek majd, minderre azonban legalább a 2018. április 13-i bemutatóig (vagy az első trailerig) várunk kell.

2018-ban két további X-Men film is érkezik. A Deadpool 2 premierje 2018. június 1-én esedékes, az X-Men: Dark Phoenix pedig 2018. november 2-án kerül az amerikai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)