Hirdetés

Xena reboot - leporolják a harcos hercegnőt?

|

Egymás sarkát tiporják a sorozatos rebootok és ezúttal a Xena állhat be a sorba az NBC jóvoltából.

Hirdetés

Ha 1995-től 2001-ig bekapcsoltad a tévét, garantáltan nem kerülhetted el Xena, a harcos hercegnő hat évadon át tartó kalandjait, aki először a Kevin Sorbo féle Herculesben bukkant fel mellékszereplőként. A széria hősnője a ma már 47 éves Lucy Lawless volt, akinek harci kiáltásai és sajátos eszközei a mai napig élénken élnek az emlékeinkben, de ha megvalósulnak az NBC tervei, akkor hamarosan nem csupán az epizódok ismételt megtekintésével láthatjuk újra Xenát. 

A The Hollywood Reporter szerint ugyanis az NBC és a Universal stúdiók egy Xena: Warrior Princess rebooton dolgoznak, de a projekt még csak a tervezési fázisnál tart. Az eredeti sorozat írója, rendezője és producere, Rob Tapert részt vesz a modern újraindításban, méghozzá Sam Raimi segédletével, aki executive producerként segíti a munkálatokat. Arról sajnos egyelőre nincs hír, hogy Lucy Lawless szerepelhet-e a szériában és ha igen, milyen formában. Rajta semmi sem múlik, hiszen a színésznő egy interjúban elkottyantotta, örömmel venné Xena feltámasztását, miközben az Ash vs. Evil Dead tévésorozatot promózta a Comic-Con alatt.

A THR úgy tudja, hogy a készítők szeretnék, ha az új Xena egyesítené magában Lawless karizmáját és báját, valamint kiegészítenék az Éhezők viadala filmekből főszereplője, azaz Katniss eszét, s ezáltal egy kifinomult és intelligens "szuperhőst" ismertethetnének meg a nézők új generációval. Mindazonáltal mivel még csak a tervezésnél tartanak, így nincs rá garancia, hogy valóban el is készül a Xena reboot.

Ti mit gondoltok róla? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)