Hirdetés

Megvan a Y: The Last Man sorozat új főszereplője

|

Úgy tűnik, hogy végre összeáll az FX évek óta dédelgetett projektje, legalábbis a világ utolsó férfiének új színésze már megvan.

Hirdetés

Barry Keoghan már 2018 óta a projekt része volt, mint Yorick Brown, a Y: The Last Man sorozat főszereplőjének színésze. Idén február elején viszont úgy döntött, hogy kiszáll az évek óta húzódó széria munkálataiból, ezzel pedig utat adott egy új tehetségnek. Most ugyanis végre kiderült, hogy helyét Ben Schnetzer veszi át a képregényadaptációban.

Hirdetés

A Y: The Last Man története szerint minden férfi kipusztult a Földön egy járványnak köszönhetően. Yorick az egyetlen megmaradt férfi a bolygón, és majmával, Ampersanddel igyekeznek túlélni ebben a poszt-apokaliptikus világban. Az FX csatorna már 2014. óta tervezi, hogy sorozatot csinál DC-féle Vertigo kiadó népszerű történetéből, de most végre úgy tűnik, hogy áprilisban ténylegesen elkezdik a munkálatokat.

Ben Schnetzer olyan színészekhez csatlakozott, mint Diane Lane, Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield, Marin Ireland, és Amber Tamblyn. Kíváncsiak leszünk, hogy végül mi sül majd ki ebből, mivel az egyébként magyarul jelenleg is futó képregénysorozat egy igazán különleges darab, szóval méltó adaptációt érdemel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)