Hirdetés

Így fest az Y: The Last Man sorozat színészgárdája

|

A Vertigo képregény szériájából hamarosan tévésorozat készül, most pedig a teljes stábra fényderült.

Hirdetés

Ugyan az egy évtizede tervezett egészestés filmből valószínűleg már nem lesz semmi, sorozat formájában megkapja élőszereplős adaptációját a többszörös díjnyertes képregénysorozat.

Hirdetés

Az FX csatornája rendelte be a Brian K. Vaughan és Pia Guerra által megálmodott képregény adaptációja, a Variety értesüléseinek hála pedig már azt is tudjuk, hogy kik csípték el a főszerepeket. A Dunkirk egyik sztárja, Barry Keoghan alakítja majd a főhőst, Yorick Brown, aki egy amatőr szabaduló művész, és az egyetlen túlélője egy olyan katasztrofális járványnak, ami közel teljesen kiirtotta a férfi nemet. Az angol színésznő, Imogen Poots fogja megszemélyesíteni Yorick lánytestvérét, Hero Brownt. Továbbá Az acélemberből is ismerős lehet Diane Lane, aki Jennifer Brown szenátort formálja meg, Yorick és Hero édesanyját.

A Captain Marvelre is bejegyzett Lashana Lynch zsákolta be a rajongók közkedvelt karakterének szerepét, így ő lesz majd a 355-ös ügynök. A szerep egy titkosszolgálat ügynökét takarja, aki Yorick testőrévé válik idővel, ezzel együtt pedig a képregények legemlékezetesebb karakterének címét is kivívta magának.

Az eredeti képregénysorozat 60 számot élt meg, így az FX-nek lesz bőven alapanyaga egy ütős széria elkészítéséhez. Az Y: The Last Man adaptálásában maga Vaughan is segédkezett, míg a sorozat két showrunnere az American Godsért is felelős Michael Green és a Marvel Luke Cage-ének írója, Aida Mashaka Croal lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)