Hirdetés

Yenneferé a főszerep a The Witcher sorozat 2. évadának új képein

|

Eddig sem volt kérdéses, visszatér-e a varázslónő a második szezonra, de az új képek még jobban megerősítik ezt.

Hirdetés

Azt még nem tudjuk, mikortól láthatjuk majd a The Witcher (vagy ahogy itthon hívják azok, akiket nem ráz ki tőle a hideg: Vaják) sorozat második évadának részeit, de a Netflix a napokban folyamatosan szórja a képeket a karakterekről. Először természetesen Geralt pózolt, majd tegnap Ciri követte, ma pedig Yennefer élvezheti a rivaldafényt.

A hölgyet utoljára akkor láttuk, amikor megperzselt néhány nilfgaardit, és a képekből arra következtethetünk, hogy ezt követően nem fagyizni vitték őt.

Hirdetés

A Twitteren mellékelt szöveg dallamosan megerősíti, hogy visszatér, de nem árul el többet arról, hol volt, merre tart, vagy épp ki verte láncra. Az Instagram-posztban annyit fűztek hozzá, hogy valahol kószál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)