Hirdetés

Napi büntetés: így nézne ki Yoda emberi bőrrel

|

Kedvenc mesterünkre már nem tudunk ugyanúgy nézni ezek után.

Hirdetés

Yoda mestert mindenki azonnal megszerette a Birodalom visszavágban, amikor oly rendíthetetlen áhítattal beszélt az Erőről. Ha ránéztek a lenti képre, akkor valószínűleg minden ezzel kapcsolatos jó érzés pillanatok alatt szublimál: a kedvenc zöld lényünk sokkal ijesztőbben néz ki a bőrátültetése óta.

Hirdetés

Egy olasz művész, Andrea Eusebi még 2012-ben gondolta azt, hogy előveszi kedvenc karakterét, és átalakítja kicsit. Az internet akkor elsiklott a csoda felett, de Olly Smith posztjának köszönhetően ez a csodálatos borzalom most felütötte fejét a közösségi oldalakon, és hát nem vagyunk biztosak benne, hogy pont erre volt szükségünk.

Ha esetleg gyűlölitek magatokat, és szeretnétek még több képet látni az emberi Yodáról, akkor klikkeljetek ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)