Hirdetés

Yoda sem marad ki a Star Wars: The High Republicból

|

Yoda mester már 200 éve is a jediket oktatta, egy új képregénysorozatban erről is szó esik majd.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy csak 2021-ben startol el a Star Wars: The High Republic korszak (amelyről külön cikkben szedtünk össze minden fontos tudnivalót) összes képregénye és regénye, a Csillagok háborúja új fejezetének indulásáig azonban így bőven maradt még ideje az alkotóknak arra, hogy csepegtessenek pár izgalmas részletet a rajongóknak. Most például az derült ki, hogy az új korszakban egy régi ismerőssel is találkozhatunk.

Hirdetés

A High Republic nagyjából kétszáz évvel a kronológia szerinti első Star Wars mozi, vagyis az 1999-ben bemutatott Baljós árnyak előtt játszódik, és nem kell matematikusnak lenne ahhoz, hogy az ember ebből kiszámolja, ekkor bizony már bőven élt például Yoda mester is. Nos, a Star Wars kreatív csapata nemrég megerősítette azt, amit a rajongók már sejtettek: Yoda valóban felbukkan a The High Republic történeteiben is.

Erre első körben a IDW Publishing gondozásában megjelenő, fiatalabb korosztályt megcélzó képregénysorozatban kerül sor, ebben már biztosan szerepelni fog Yoda is. A hivatalos Star Wars weboldalon gyorsan két concept artot is megvillantottak az ifjú (vagy legalábbis az ismertnél jóval ifjabb) Yoda mesterről.

Ti örültök, hogy Yoda itt is szerephez jut, vagy inkább már új karaktereket ismernétek meg helyette?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)