Hirdetés

Algoritmust váltott a YouTube, hogy felvegyék a harcot a Brie Larson-ellenes videókkal

|

Csak a keresőalgoritmuson kellett állítani egyet, és máris kevesebb emberhez jutottak el az ilyen anyagok.

Hirdetés

Az elmúlt időben elég sok olyan videót töltöttek fel a YouTube-ra, amelyek arról szólnak, hogy bojkottálni kell a Marvel Kapitányt a főszerepet játszó Brie Larson miatt. A videómegosztó viszont most egy egyszerű trükkel vágott vissza ezeknek a felhasználóknak.

Hirdetés

Ha valaki rákeresett a színésznő nevére a YouTube-on, akkor rengeteg olyan videót találhatott, amelyek az előbb említett témához kapcsolódnak. Ezért az oldal üzemeltetői nemrég úgy döntöttek, hogy szimplán átkategorizálják a Brie Larson keresőszavakat, így ha már beütjük azokat a keresősávba, akkor olyan videókat fogunk először látni, amelyek a különféle híroldalaktól származnak. Ennek következtében pedig a trollok és hőbörgő rant videósok tartalmai hátrébb szorulnak.

Szerintetek jogos volt a YouTube részéről ez a lépés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)