Hirdetés

Már nem a Gangnam Style a YouTube legnézettebb videója

|

Egészen mostanáig a Psy klipje volt a YouTube legtöbbször lejátszott videója, ezt a címet pedig a rekord megdöntése után is egy zenei alkotás tartja.

Hirdetés

Rengeteg hasznos, érdekes, vicces, vagy éppen őrült videót találunk a YouTube-on, de úgy tűnik, sokan ezek helyett csupán zenehallgatás céljából keresik fel az oldalt. Legalábbis nehéz másra gondolni azt látva, hogy a Gangnam Style rekordját megdöntve ismét egy zeneszám lett a platform legnézettebb videója.

Hirdetés

Igaz, Psy klipjének őrült jelenetei és a vicces tánckoreográfia miatt egyszer-kétszer biztosan megnézte minden hallgató a videót is és hasonló lehet a helyzet az új első helyezettel is. Ez Whiz Kalifa és Charlie Puth közös dala, a "See You Again" lett, amit a Halálos iramban 7 kapcsán készítettek és a videóban Paul Walkerre és a szériában alakított karakterére emlékeznek. A klipet mára több mint kétmilliárd-nyolcszázkilencvenötmillió-kilencszáztizenötezer alkalommal nézték meg, ezzel sikerült megelőzni a 2012-es koreai slágert. A tíz legnézettebb videó közül egyébként csak egy nem popszám, hanem egy orosz animációs sorozat egy része.

Ha a jelenlegi trendek folytatódnak, ez a dal nem fogja sokáig őrizni az első helyet, ugyanis máris ott liheg a nyakában az idei év slágere. Igen, a Despacito.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)