Hirdetés

A világ összes pénzét kiperelnék a legnépszerűbb YouTube-os letöltőprogram készítőiből

|

A nagy kiadók megelégelték, hogy továbbra is milliók töltenek le zenét a YouTube-ról, ezért most megpróbálják a bíróság elé rángatni a felelősöket.

Hirdetés

Bár a különböző streaming szolgáltatások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, még mindig elég sokan hallgatnak zenét a YouTube-on, és mivel ez a legegyszerűbb módja egy zeneszám letöltésének, sokan innen mentik le a zenéiket.

A nagy kiadók évek óta próbálják ezt a folyamatot visszaszorítani, most azonban egy elég nagy lépésre szánták el magukat. Egy nagy kiadókat (többek közt a Universalt, a Sony-t, a Capitolt és a Warner Bros.-t is a tagjai közt tudó) tömörítő csoport a legnépszerűbb ilyen letöltő oldalt a YouTube-mp3.org-ot perelte be, amiért lehetővé teszik a felhasználóik számára, hogy megsértsék a szerzői jogi törvényeket, és ezzel nyerészkedjenek.

A kiadó 150 000 dollárra (41 millió forint) perelné a weboldal üzemeltetői minden egyes letöltött zeneszám után, és bár pontos adataink nincsenek, havi szinten több mint 60 millió felhasználó használja az oldalt, úgyhogy nem filléres tételekről van szó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)