Hirdetés

A Rocky mellett a Terminátor is ingyenesen nézhető a YouTube-on

|

A videómegosztó portál egyelőre kísérleti jelleggel tett közzé teljes filmeket bizonyos országokban.

Hirdetés

A YouTube egy jelenleg még meglehetősen gyerekcipőben járó ötlettel szeretné elcsábítani ideig-óráig a felhasználókat a Netflixhez hasonló streaming platformok elől.

Hirdetés

Az oldal ugyanis ingyenesen elérhetővé tett rengeteg filmet, köztük a Terminátor - A halálosztóval vagy épp a Rockyval - ám arra mindenképp érdemes felkészülni, hogy jó néhány reklámszünet szakítja majd meg a szórakozást.

A YouTube illetékesei szerint ez egy olyan lépés, amit már régóta fontolgattak:

A felhasználói igények miatt született meg ez a döntés. Eddig is árultunk filmeket, ám megfordult a fejünkben, hogy ugyan reklámokkal együtt, de akár ingyen is megoszthatnánk sokukat.

A YouTube produkciós részlegének igazgatója, Rohit Dhawan azt is elmondta, hogy ez a hirdetők előtt is új lehetőségeket nyithat meg. Az AdAge szerint a YouTube egy olyan rendszer kialakításán dolgozik, melyben a támogatók a reklámjaikat egy célzott közönség számára, konkrét filmek mellé fűzhetnék, elkerülve az oldalt elárasztó alacsony minőségű videókat.

Az ingyenesen elérhető és az elkövetkezendő időszakban folyamatosan bővülő filmek listáját itt találjátok, ám ahogy látjuk, Magyarországról jelenleg egyetlen alkotást sem nézhetünk meg. Bízunk benne, hogy ez a jövőben változni fog.

Örülnétek, ha itthon is elérhetővé válnának a YouTube ingyenes filmjei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)