Hirdetés

Z világháború - a rendező passzolta

|

Az könnyen lehet, hogy lesz folytatás, de az teljesen biztos, hogy nem Marc Forster ül majd a rendezői székbe, ha lesz újabb World War Z mozi.

Hirdetés

Nálunk sokan szerették a Z világháború filmet, bár a könyvtől teljesen elrugaszkodó sztori bőven hagyott kívánnivalót maga után. Ezzel együtt várható, hogy lesz folytatás, csak már biztosak lehetünk abban, hogy a jelenlegi rendező nélkül - a CineStar szerint Forster egyébként sem vált be, tehát feltehetően nem is nagyon könyörögtek neki.

A rendezőváltás tényét maga Brad Pitt erősítette meg, aki nem csak főszereplőként, hanem producerként is elkötelezett a második World War Z mozi irányában, de még semmi konkrétum nincs az ügyben. "Még csak most beszélünk róla. Először is kell egy jó forgatókönyv. Már rengeteg ötletünk van, de még senki sem írja, csak dobáljuk össze az ötleteket" - tette hozzá.

Az 540 millió dolláros bevételt termelő első rész után tehát komoly remény van a Z világháború folytatására, de a Paramount láthatóan még nem döntötte el, hogy milyen irányba lépne tovább, ahogy azt sem, hogy milyen csapattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)