Hirdetés

Zac Efron és Jessica Alba nem egy új James Bond filmet csinálnak, pedig nagyon úgy néz ki

|

Ötletes reklám dubaji módra, valódi titkosügynök-akciófilmes életérzéssel.

Hirdetés

Van az a pénz, amitől egy reklám is menő lesz, és Dubajnak láthatóan megvannak ehhez a forrásai. A lenti videó ugyanis nem más, mint egy Dubaj turisztikai promó, amiben Zac Efron és Jessica Alba játszák el a titkosügynököket. A jelenetek egyébként meglepően jól vannak koreografálva, és kettejükből még össze is lehetne hozni egy igazi kémrománcot.

Kicsit sajnáljuk, hogy ez nem egy valódi film, és ez leginkább a színészi játéknak és Craig Gillespie rendezésének köszönhető. Egy komoly hollywoodi filmkészítőről beszélünk, akinek korábbi munkái között például a 2021-es Szörnyella is ott van.

Hirdetés

Nézzétek a végeredményt itt: 

Dubajba még mindig nincs kedvünk kirepülni, de ilyen reklám (vagy akár film) jöhetne még.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)