Hirdetés

Végre meglett Zack Snyder cameója a Batman v Supermanben

|

A rendezők szeretnek beugrani egy képkockára a saját filmjeikben, de Zack jól elbújt a Batman Superman ellen egyik jelenetben.

Hirdetés

A rajongók teljesen biztosra vették, hogy Zack Snyder, a Batman v Superman rendezője elbújt valahol a DC hősök összecsapásáról szóló filmjében. Mint kiderült, Zack tartotta a lámpát a jelenetben, ahol látszólag a Batmobil fénye világítja meg Supermant, de nem ez volt az egyetlen részvétele.

Larry Fong operatőr elmondása szerint Zacknek volt egy látványosabb cameója is ennél, de azt se vette észre senki. Egy jelenetben Bruce Wayne meglátogatja a helyi harcosok klubját miközben Superman után kutat. Az egyik kockán láthatunk egy közelit a kezéről, ahogy felvesz egy telefont. Na, az a kéz Zack Snyderé volt.

Amikor a rajongók megkérdezték Fongot, hogy miért nem Affleck kezét láthattuk, meglehetősen egyszerű választ adott.

"1.: Színészek sokszor nem szeretnek ilyen apró felvételekkel foglalkozni. 2.: A rendezők annál inkább."

Az biztos, hogy nem ez a filmtörténelem legnagyobb cameója, de legalább rendesen lefoglalta a közönséget egy darabig. Ma végre minden izgatottan kutató rajongó nyugodtabban aludhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)