Hirdetés

Zack Snyder elárulta, lesz-e stáblistás jelenete az újrakevert Justice League-nek

|

Immár teljesen megszokott, hogy a szuperhősös mozik végén stáblistás extra jelenetek várják a nézőket, a Snyder-féle Az Igazság Ligája viszont nem egy szokványos képregényfilm.

Hirdetés

2021 folyamán meg fog érkezni az HBO Maxre a DC Comics-rajongóinak (egyik) régóta dédelgetett álma, a "Snyder Cut", vagyis a Zack Snyder rendező által újravágott és alaposan kibővített Az Igazság Ligája film.

Szépen lassan egyre több információt kapunk a streamingplatformon debütáló mozi kapcsán, most például az derült ki, hogy érdemes lesz-e extra jelenetek reményében végigülni az egész stáblistát, vagy az utolsó jelenet lepörgése után simán ki lehet kapcsolni a tévét.

Hirdetés

A rajongói kérdésekre felelve nemrég Snyder egészen konkrét választ adott arra, miszerint kapunk-e klasszikus stáblistás jelenetet az általa újraálmodott Az Igazság Ligája film után. A rendező mindösszesen ennyit mondott: 

"Nem."

Snyder egyébként azt is tisztázta, hogy az új Justice League-et egyetlen masszív, négyórás mozifilmként kell kezelni, nem pedig egy minisorozatként - a kavarodást ezzel kapcsolatban az okozta, hogy az HBO Max első körben négy részre bontva teszi közzé a filmet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)