Hirdetés

Zack Snyder elkészíti A halottak hadseregének folytatását

|

A Netflix-szel való együttműködése azonban nem csak arra terjed ki.

Hirdetés

Sem a mi cikkünk, sem a Puliwood kritikája nem viseltetett túlságosan pozitív véleménnyel a Zack Snyder rendezésében készült és a Netflixen debütált zombis filmről, A halottak hadseregéről, éppen emiatt azt sem fogadta kitörő öröm, hogy Snydernek elborult ötletei vannak a folytatáshoz. Az ötletek viszont, úgy tűnik, megvalósulhatnak, ugyanis a rendező megállapodott a - pénzügyi jelentések alapján félmillió előfizetőt veszített - streamingszolgáltatóval.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy értesüléseik szerint Zack Snyder és produkciós cége, a feleségével, Deborah Snyderrel közösen vezetett Stone Quarry Productions két évre szerződött le a Netflixszel, miután a Warner Bros.-szal kötött megállapodás lejárt. Ennek értelmében a Stone Quarry Productions új projektjei első körben a Netflix döntéshozói elé kerülnek, akik exkluzív módon csaphatnak le rájuk minden más stúdió előtt. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A partnerség lehetőséget nyújt arra is, hogy megvalósulhasson A halottak hadserege 2, amelynek forgatókönyvét Snyder újfent Shay Hattennel fogja megírni, akivel az első részét is összehozta. Ennek a kooperációnak köszönhetően jön össze a korábban pedzegetett sci-fi, a Rebel Moon is, amelyet korábbi nyilatkozata alapján a Star Wars és Kurosawa inspirálták. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)