Hirdetés

Zack Snyder jótékonysági vetítést tart a DC-trilógiájából

|

A háromnapos eseményen maga a rendező is ott lesz, és visz magával vendégeket.

Hirdetés

Nem sűrűn fordult elő olyan a filmtörténelem során, hogy rajongók kitartó kampányolással elérjenek valamit, de az Igazság Ligája Snyder-verziójának elkészülése a kevesek közé tartozik - persze ehhez kellett az is, hogy a Warner Bros. exkluzív tartalommal akarjon becsalogatni előfizetőket az HBO Maxra. Akárhogy is, a Snyder Cut már kitörölhetetlen, még egy megkérdőjelezhető közönségdíjat is behúzott a tavalyi Oscaron, egyes rajongók pedig azóta is azt szeretnék elérni, hogy folytatódjon a Snyderverse.

Persze a Warner Bros. Discovery új vezetésével ez lényegében lehetetlenné vált, amit a DC főnöke, Jim Lee korábbi nyilatkozata is megerősített, mindazonáltal a rajongóknak így is van minek örülniük. 

Hirdetés

Zack Snyder a közösségi médiában nagy elánnal harangozott be egy különleges, a DC-trilógiájához kapcsolódó újdonságot, amely mint később kiderült egy háromnapos speciális esemény. Április 28. és 30. között kerül sor rá, amely során levetítésre kerül a 2013-as Az acélember, a 2016-os Batman: Superman ellen: Az igazság hajnalaés a 2021-es Az Igazság Ligája is. 

Ez nemcsak azért lesz különleges, mert a rendezői változatokat láthatják a nézők, hanem azért is, mert Snyder és meghívott vendégei személyesen és streamelt kérdezz-felelek szegmenseket is beiktatnak, a program teljes bevételét pedig az öngyilkosság megelőzésével foglalkozó szervezet, az  American Foundation for Suicide Prevention kapja meg a rendező 20 évesen elhunyt lánya, Autumn Synder tiszteletére, aki 2017-ben vetett véget az életének. 

A vetítésekre a Los Angeles-i ArtCenter College of Design Ahmanson Auditoriumában és a Universal CityWalk Hollywoodban kerül sor, szóval mi sajnos kimaradunk belőle. Az első és második napra egyébként 150 dollárba (körülbelül 53000 forintba), a harmadikra pedig 175-be (nagyjából 62000 forintba) kerül egy jegy. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)