Hirdetés

Zack Snyder bevallotta, hogy nem is nézte meg Az Igazság Ligája végleges kiadását

|

Továbbra is hatalmas az őrület a film úgynevezett rendezői változatát illetően, Snyder pedig egy érdekes megjegyzéssel tett még erre egy lapáttal.

Hirdetés

Novemberben ismét elkezdtek foglalkozni a rajongók Az Igazság Ligája mozifilmmel, és a "Release the Snyder Cut" mozgalommal azt követelik, hogy a Warner Bros végre publikálja az alkotás Snyder által vágott eredeti, 214 perces verzióját. A Batman v Superman esetében végülis jobb volt a hosszabb változat, lehet, hogy ezt is jobban élveznénk.

Hirdetés

Miután Jason Momoa nagyon pozitívan nyilatkozott a Snyder-változatról, a kampányt pedig még a főszereplők közül Henry Cavill, Gal Gadot és Ben Affleck is támogatja, természetesen maga Snyder sem maradt szó nélkül. A rendező a Vero közösségi oldalon válaszolt a rajongói kérdésekre, és elmondta, hogy több okból kifolyólag sem nézte meg a film mozis változatát.

"Azok az emberek, akikben bízok, és látták a mozis és a valódi verziót is, azt mondták, hogy inkább soha ne nézzem meg az előbbit."

- írta Snyder egy kapcsolódó kérdésre. A valódi verzió alatt természetesen a saját vágását érti, amely a legutóbbi információk szerint tényleg létezik, viszont az anyag több mint fele nem került be a végleges kiadásba.

A Warner Bros hivatalos álláspontja továbbra is az, hogy nem fogja kiadni az úgynevezett Snyder-cut verziót, és a mozgalom is csak annyit ért el, hogy a film megjelenése után két évvel még mindig emlegetik az alkotást.

Ti szívesen megnéznétek az eredeti, Snyder-féle Az Igazság Ligája filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)