Hirdetés

Zack Snyder északi mitológiás animét készít a Netflixre

|

A DC filmes univerzum után újabb képzeletbeli hősök sztoriját egyengeti majd Zack Snyder.

Hirdetés

Zack Snyder elég viharos körülmények között távozott a Warner kötelékéből, és bár a rajongók egy része azóta is követeli a Batman vs Superman rendezői változatát, Snyder nem nagyon ér rá ezen keseregni.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a Netflix már be is rendelt tőle egy animét, aminek a sztoriját Jay Oliva segítségével írja majd. Ők ketten már régóta dolgoznak együtt, a 300, a Man of Steel, a BvS és a Justice League során is kollaboráltak.

A Vikings és Thor népszerűségét látva nem csoda, hogy a Netflix a skandináv mitológiában látja a nagy lehetőséget, animében pedig egyébként is otthon vannak, úgyhogy nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen lesz az egyelőre cím nélkül készülő sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)