Hirdetés

Zack Snyder Superman folytatásában több nagy ellenfél is helyet kapott volna

|

Snyder ragaszkodott volna a Földön túli fenyegetésekhez, de Lex Luthor mindig is része lett volna a történéseknek.

Hirdetés

Zack Snyder éppen nagyon elfoglalt az Army of the Dead promotálásával és a címmel kapcsolatos további terveivel, de az újságírók így is belekérdeznek néha a DCEU-val kapcsolatos dolgokba.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája hatalmasat ment minden szempontból, sokan kampányolnak a Snyderverse visszaállításáért. Utóbbira nagyon kevés esély van, de ettől még a rendező nagyon szívesen beszél a terveiről, amiket sosem valósíthatott meg.

Az acélember 2 például egy forró téma, pláne, hogy Henry Cavill is többször jelezte érdeklődését a projekttel kapcsolatban. A Warner ettől függetlenül más irányba tervezi vinni a DC univerzumot, és átadta a karakter sorsát Ta-Nehisi Coates és J.J. Abrams kezeibe, akik egy Superman rebooton dolgoznak.

Hirdetés

Abramsnek mindazonáltal megvoltak a maga tervei a folytatással kapcsolatban:

"Beszéltünk egy Brainiac központú filmről, de például a megmaradt kriptoniak is ott voltak még, akik a Fantom Zónában ragadtak. Faora, Zod jobb keze is életben van... Mindig is azt terveztük, hogy Supermannek Földön túli ellenfeleket kell adnunk, de közben ott van Lex is, aki tulajdonképpen a karakter valódi nemezise."

Hozzátette, hogy amennyiben megkapja a folytatás lehetőségét, úgy marad azon az úton a karakterrel, amit elindított az első filmmel. Persze erősen kérdéses, hogy Snydernek lesz-e erre valaha lehetősége, de a rendezői változat (és persze annak végjátéka) fényében kicsit lenne kedvünk tovább nézni. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)