Hirdetés

Zack Snyder szívesen csinálna új színészekkel The Dark Knight Returns filmet

|

Azt hihettük, hogy a Justice League kibővített verziója volt Snyder utolsó DC-s munkája, ő azonban szívesen folytatná.

Hirdetés

A The Dark Knight Returns című képregénysorozat 1986-ban jelent meg. A négy részes alkotást Frank Millernek köszönhetjük, melyben az 55 éves Bruce Wayne visszatér, hogy újra megküzdjön Supermannel. A történet vége, hogy Wayne eljátsza a halálát és újra visszavonul.

Zack Snyder, akitől legutóbb a könnyen felejthető Army of the Deadet láthattuk, már korábban is elmondta, szívesen forgatna filmet az 1986-ban debütált történetből. A rendező most újra nyilvános beszélt az ötletéről, mellyel kapcsolatban egész konkrét elképzelései vannak.

Hirdetés

A Justice League kibővített verziójának megjelenése után sokan azt hihették, hogy Zack Synder végzett a DC-vel, ő azonban most Josh Horowitz podctast sorozatában, a Happy Sad Confusedban mesélt arról, hogyan is képzeli el a megfilmesített The Dark Knight Returns-t.

"A Dark Knight Returns az én Szent Grálom. Majd egy napon talán valóra válthatom."

Így reagált Snyder, miután szóba került a képregénysorozat, majd elmondta, nem Henry Cavillel és Ben Affleckkel képzeli el a filmet.

Új színészeket keresne a szerepekre és a filmet Watchmen stílusban, frame-re pontosan készítené el, mely szerinte még csak nem is kerülne sokba a finanszírozóknak.

Ti szívesen megnéznétek Zack Snyder The Dark Knight Returns moziját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)