Hirdetés

Zack Snyder új mozija eredetileg egy Star Wars filmnek indult

|

A Netflixre készült Army of the Dead után most egy sci-fi westernen dolgozik Snyder, ez is a streamingplatformra érkezik.

Hirdetés

Zack Snyder több mint 10 évvel ezelőtt rakta össze annak a Star Wars filmnek a vázlatát, ami végül sosem készülhetett el, többek között a Disney felvásárlásnak köszönhetően. Most viszont némi átdolgozás után megvalósulhat a projekt, a Rebel Moon című alkotás a Netflixen fog debütálni.

Snyder elmondása alapján a film egyfajta űrwestern lesz, és nagy hatással volt rá Akira Kurosawa munkássága - ez is egy Star Wars párhuzam egyébként, hiszen magát George Lucast is Kurosawa inspirálta. 

Hirdetés

Összetett alkotásról lehet szó, Snyder ugyanis azt mesélte, hogy két-három éven át dolgozott a világépítésen, és eredetileg felnőttesebb módon akarta megközelíteni a Csillagok háborúja univerzumot - ez mondjuk biztosan tetszett is volna sok Star Wars-rajongóknak. A rendező szerint a Rebel Moon egy olyan film lesz, amire a későbbiekben simán fel lehet majd húzni egy teljes mozis világot.

A forgatás a jövő év elején indul, a Netflix támogatásának köszönhetően valószínűleg financiális téren nem lesz gond, Snyder most tényleg megvalósíthatja álmait - korábban azon is gondolkodott egyébként, hogy inkább sorozatot csinál a Rebel Moonból, de erre így nem lesz szükség. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A történetről eddig annyit tudunk, hogy a  galaxis peremén egy békés kolónia bajba kerül, mikor a Balisarius nevű zsarnok seregével találják szemben magukat. A kétségbeesett telepesek egy rejtélyes múltú fiatal nőt küldenek el, hogy harcosokat keressen a szomszédos bolygókon. 

Kíváncsian várjuk, mi sül majd ki mindebből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)