Hirdetés

Zack Snydernek elborult ötletei vannak az Army of the Dead folytatására

|

A halottak hadseregének vége tökéletes táptalajt adott egy folytatásnak, és a rendező készen áll, hogy leszállítsa azt.

Hirdetés

A sajtó (és persze házi zombiszakértőnk, HP) szerint az Army of the Dead tápértéke nagyjából megegyezik azzal, amit egy párszázas gyorséttermi menütől kapnánk. Tele van ízfokozóval, de maradandó nyomot nem hagy senkin, már ha az emésztőszervrendszeri károsodást nem számítjuk.

Ettől függetlenül a Netflix egyszeri nézőinek tárborában kellőképpen népszerű ahhoz, hogy a folytatás megkaphassa a zöldlámpát, és bár a streamingóriás hivatalosan még nem rendelte meg a második részt, nehéz elképzelni, egy olyan jövőt, ahol ez nem következik be heteken belül.

Hirdetés

Ahogy azt már a film megjelenése előtt is tudtuk, a Snyder családnak bizony vannak tervei. Deborah Snyder maga beszélt erről az Indiewire-nek adott interjújában.

"Mindig az a cél, hogy az aktuális projekt olyan jó legyen, amennyire csak lehet, de tény, hogy Zacknek és Shaynek bőven van még mesélnivaló sztorija, melyeket nagyrészt már ki is dolgoztak. Ha a közönségnek lesz étvágya hozzá, akkor ők készen fognak állni."

Snyder maga is is nyilatkozott a lehetséges folytatás kapcsán, de itt most felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a lenti közlemény erősen spoileres az Army of the Dead végét illetően.

"Shay és én pontosan tudjuk, mi történik ezután és őrület az egész... egy pillanat alatt megcsinálnám. Túl őrült, amit elterveztünk. Miután eldöntöttük, hogy Vanderohe-t megharapják, és hogy ezután Mexikóba megy, én máris előálltam a folytatás ötletével egy kiselőadás keretében. Mire végeztem, Shay csak úgy ült ott, hogy 'oké'."

Az Army of the Dead lehet Zack Snyder zászlóshajója, de a nagy bejelentésekkel és jövendölésekkel meg kell várnunk a Netflix zöld lámpáját, akik most valószínűleg el vannak foglalva a zsetonszámolással. Nektek hogy tetszett a film? Várnátok a folytatást? Vagy már elegetek volt a Tihamér-filmekből? (Ha nem világos az utolsó mondat, a fenti linkre kattintva érdemes elolvasni a kritikánkat)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)