Hirdetés

Zajlanak az Obi-Wan széria felvételei, de vajon kivel forgatott Ewan McGregor?

|

A nagy visszatérő rejtélyes nyilatkozatokkal csigázta a Jimmy Kimmel Live! nézőit.

Hirdetés

A Star Wars-univerzum Walt Disney nevével fémjelzett korszaka eddig többnyire sokat szidott filmeket és megkérdőjelezhető döntéseket termelt, ám a Disney+ streaming platformon debütált The Mandalorian sorozat ismét felkorbácsolta a rajongók reményeit.

Nem meglepő hát, hogy nagy várakozás övezi az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan szériát is, hiszen a skót színész a (szintén keményen kritizált) Lucas-féle előzmény trilógia legtöbbet méltatott alakítását nyújtotta.  

Az Obi-Wan Kenobiról szóló spin-offról folyamatosan csörgedeznek a hírmorzsák, legutóbb arról csiripeltek a madarak, hogy ismerős gonosztevők térhetnek vissza a produkcióban.

Hirdetés

Most pedig maga McGregor húzta kicsit a közönség agyát a Jimmy Kimmel Live! online interjújában, ahol megerősítette, hogy zajlanak a forgatások, s már fel is vett egy közös jelenetet valakivel, aki "nagyon különleges" az életében. Ennél többet azonban nem árult el, mindössze annyi kapaszkodót adott, hogy sosem szerepelt még együtt az illetővel.

Marad tehát a találgatás, hogy vajon ki lehet ez a titokzatos kollega. A rajongók bizonyára nem spórolnak majd a vad ötletekkel, de ildomos óvatosan reménykedni az érdekesnél érdekesebb karakterek felbukkanásában. A túlzott elvárások lehűtésére kiválóan alkalmas Paul Bettany februári nyilatkozata, melyben a WandaVision kapcsán egy olyan színész felbukkanását emlegette, akivel mindig is együtt akart dolgozni, aztán végül kiderült, hogy saját magára gondolt.

McGregor viszont most a Jedi mester jelmezére is kitért, ám ebben a témában sem szórta a konkrétumokat: annyit kötött csak a nézők orrára, hogy Obi-Wan Kenobi sorozatbeli öltözéke "kicsit más lesz, mint amire számítanánk".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)