Hirdetés

Zárt ajtók mögött megmutattak pár percet a következő Hangya-filmből, ez történik benne

|

Vigyázat, spoiler: Scott és Kang nem különösebben kedvelik egymást.

Hirdetés

A brazil Comic-Conon zárt ajtók mögött levetítettek pár percet A Hangya és a Darázs: Kvantumániából, amely megmutatja, milyen viszonyban lesz Kang és Scott. Eláruljuk: nem éppen barátiban. A részletben azt látták a rajongók, amint Kang egy-egy ketrecben tartja fogva a Hangyát és lányát, Cassie-t, és azt kéri Scott-tól, hogy lopjon el valamit a szabadságáért cserébe, ő azonban visszautasítja. Kang nem rajong a helyzetért.

Megmutatták a film első pár percét is, amelyben a főhős Look Out for the Little Guy! című könyvéből olvas fel a közönségnek, a jelek szerint nagyon szeretik, elhalmozzák ajándékokkal, szóval a házi őrizet már csak egy rossz emlék. Levetítették a karakterről szóló trailert is, amelynek a végén akciódús képeket láthattok az Hangya-moziból is.

A filmben visszatér Scott Lang és lánya, Cassie, Hope van Dyne és a szülei, Hank Pym és Janet, akiket a bemutató alapján véletlenül szippant be a Kvantumvilág. Itt megnézhetitek a szinkronos bemutatót is.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy ellenfelük Kang lesz, aki az MCU következő, Thanos-szintű főgonosza lesz az ötödik és hatodik fázisban; ez nem különösebb spoiler, hiszen a követkeő Bosszúállók-film alcíme The Kang Dynasty. 

Visszatérve A Hangyára: mi a legjobban Bill Murrayt várjuk MODOK szerepében. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)