Hirdetés

Zemo táncjelenetéből A Sólyom és a Tél Katonájában egy hosszabb verzió is létezik

|

A Marvel Disney+-os sorozatának harmadik epizódjában ledobták a mémbombát, az internet pedig annak rendje és módja szerint követeli, ami jár neki.

Hirdetés

Figyelem, a cikk ritmusos spoilereket tartalmaz A Sólyom és a Tél Katonája (The Falcon and the Winter Soldier) című sorozat harmadik részével kapcsolatban!

Ha sem A Sólyom és a Tél Katonája harmadik részének kvázi kémfilmes tempójától, sem pedig az epizód legvégén felbukkanó wakandai vendégszereplőtől, akkor reméljük, hogy azért legalább a szintén most színre lépett Zemo (Daniel Brühl) táncmozdulataitól dobtatok egy hátast.

Hirdetés

Sam Wilson (Anthony Mackie), Bucky (Sebastian Stan), no meg a már említett Zemo ugyebár a legutóbbi epizódban Madripoorba látogatnak (a kitalált városállamról ide kattintva olvashattok bővebben), a játékidő kábé közepénél pedig a helyi diszkóba is lenéznek. Még mielőtt a szériát átkeresztelték volna Éjjel-nappal Madripoorra vagy Madripoor Shore-ra, persze mennek is tovább akciózni meg ügyet felgöngyölíteni, immáron Sharon Carter (Emily VanCamp) közreműködésével, de előtte még a Marvel ledobja a mémbombát egy kurta, de annál lépegetősebb hangulatú Zemóval.

Minden bizonnyal a jelenet magától is könnyedén elmémesedett volna, csakhogy ezután az Entertainment Weekly ki is faggatta a színészt a szóban forgó táncról, ő pedig elárulta: nemcsak hogy improvizálta a mozdulatokat, de sokkal többet is forgattak le belőlük.

Saját elmondása szerint Brühl nagyon ráérzett a ritmusra, elvégre Zemo ugye évekig egy német cellában dekkolt, szóval úgy volt vele: miért is ne ereszthetné ki a fáradt gőzt? "Imádtam Anthony és Sebastian reakcióját, de így is 100%-ig biztos voltam abban, hogy ki fogják vágni. Nagyon meglepett, és őrülök is neki, hogy végül megtartották" - magyarázta a színész.

"Jó hosszú tánc volt, tartott volna tovább is, de végül csak egy rövidke pillanatot vágtak be belőle."

Több se kellett az internetnek: a Twitteren annak rendje és módja szerint szépen el is kezdett pörögni a #ReleaseTheZemoCut, mondván, adják ki a Zemo-tánc bővített változatát. Hogy a hashtag nevéhez honnan inspirálódtak, azt nagyon reméljük, hogy 2021-ben már nem kell megmagyarázni - ha mégis, akkor mutatunk két példát, egyet Az Igazság Ligája már elkészült, valamint egyet az Öngyilkos Osztag ennél sokkal kétesebb sorsú rendezői változatának kampányához is.

A hatrészes Sólyom és a Tél Katonája tehát épp félidőnél jár, azaz már csak három pénteken át fog új epizódokkal jelentkezni a Disney+-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)