Hirdetés

Zendaya sem tudja, hogy mi fog történni MJ-vel a Pókember: Nincs hazaút után

|

A színésznő elejtett pár érdekes mondatot a következő Pókember film kapcsán. A No Way Home lehet Zendaya utolsó marveles projektje.

Hirdetés

Zendaya mostanában nem maradt munka nélkül, köszönhetően a Space Jam: Új kezdetnek és a Pókember: Nincs hazaútnak. Ettől függetlenül ez nem biztos, hogy sokáig így marad, mert a színésznő jelenleg azt sem tudja, hogy mi lesz vele és a két másik főszereplővel az új film után.

A 2017-es Hazatérés óta Zendaya fontos része volt a Marvel filmes univerzumának, de lehet, hogy a harmadik Pókember film lesz az utolsó MCU-s filmje.

Hirdetés

Az E! News kikérdezte a sztárt a Nincs hazaút munkálatairól, és nagyon érdekes választ kapott:

"Keserédes az egész. Nem tudjuk, hogy lesz-e következő. Három lesz, és ennyi? Általában az ember három filmet kap, és vége, szóval ezzel a tudattal mentünk bele és így együtt próbáltuk annyira átélni minden percét, amennyire csak tudtuk."

A Marvel és a Sony legutóbbi megállapodása két filmre vonatkozott, ami egyelőre úgy néz ki, hogy egy Pókember filmet és egy Peter Parker vendégszereplést jelent. Sokan arra számítanak, hogy kedvenc hálószövőnk a következő Doctor Strange filmben is besegít majd Wandának és Strange-nek, de még semmi hivatalos infót nem tudunk.

Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy a Pókember: Nincs hazaút idén decemberben debütál. Érdemes lesz kiélvezni a filmet, mert lehet, hogy ez lesz Tom Holland és csapatának utolsója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)