Hirdetés

Zendayának dunsztja sem volt arról, kinek a szerepére hallgatják meg a Pókember: Hazatéréshez

|

Nemcsak a rajongókkal, de bizony színészeivel is eléggé misztikus volt a stúdió.

Hirdetés

Disney-s gyereksztár-korszaka után talán a 2017-es Pókember: Hazatérés MJ-je volt Zendaya első igazi szerepe blockbusterben. Ha visszaemlékeztek, a bemutató napjáig a Marvel nem is igazán kötötte az orrunkra, pontosan kit alakít a mára már Emmy-díjassá lett színésznő: mint az nemrég kiderült, ővele is pont így terveztek eljárni.

"Nem lett volna szabad tudnunk, hogy a Pókember forgatókönyvét olvassuk, de kiváló ügynökeim vannak, szóval rájöttem. Azt viszont nem tudtam, mely szerepre is hallgatnak meg."

- mesélte Zendaya a GQ-nak. Hozzátette, hogy csak közvetlenül a próbafelvétel előtt árulták el nekik a karakterek nevét, így ekkor hangzott el MJ-é is.

Hirdetés

Fentebb említett Emmy-díját Zendaya tavaly kapta, mégpedig az Eufória című sorozatban nyújtott alakításáért, mindössze 24 évesen. Ezzel a drámasorozatok legjobb női főszereplője kategória addigi legfiatalabb díjazottja lett

A színésznőt legközelebb a Netflix-féle Malcolm és Marie-ben láthatjuk, méghozzá a Tenetből is ismert John David Washington oldalán. Ennek premierdátuma február 5., míg a cím nélküli harmadik Pókember-filmnek (mert hát Zendaya abban is visszatér természetesen) e pillanatban december 17-e van kitűzve, már ami az amerikai mozikat illeti. Apropó Pókember 3., castingjáról nemrég újabb elborult, egyben izgalmas pletyka kelt szárnyra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)