Hirdetés

Zenében már mindent elért, most filmet rendez Taylor Swift

|

Új területen próbálja ki magát az énekesnő, aki egyébként klipeket már rendezett korábban.

Hirdetés

Több mint 200 millió eladott lemezzel, 11 Grammy-díjjal, egy Emmyvel, 84 Guinness-rekorddal, és számos egyéb elismeréssel büszkélkedhet a mindössze 33 éves Taylor Swift, aki nemrégiben adta ki tizedik lemezét Midnights címmel, mellyel természetesen óriási sikereket ért el rövid idő alatt. 2023-as koncertturnéjára egy nap alatt 2 millió jegyet vettek a rajongók, de 14 millióan ostromolták a Ticketmaster weboldalát.

A fellépések mellett az énekesnőnek marad ideje másra is. A Variety beszámolója alapján a Searchlight Pictures leszerződött Swifttel egy egészestés filmre, amit nem csak hogy ő rendez, de a forgatókönyvet is ő írja.

Hirdetés

A terület nem teljesen idegen számára, a 2022-es VMA során az All Too Well: The Short Filmért, két évvel korábban pedig a The Manért is díjazták, ezeket egyaránt ő rendezte és írta. Azt nem tudni, hogy első filmje miről fog szólni és mikorra lehet kész, de valószínűleg sokan szeretnének majd részt venni a projektben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)