Hirdetés

Zoe Saldana csillagot kapott a hírességek sétányán

|

Nem sokkal a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója után halhatatlanná vált a színésznő neve Hollywood leghíresebb utcáján.

Hirdetés

A galaxis őrzői sztárja megérdemelten kapott csillagot a Hollywoodi hírességek sétányán - nem a Végtelen háború az első rekorderfilm, amiben Saldana megcsillogtatta tehetségét.

Hirdetés

Gamora alakítása előtt jelentős szerepe volt az Avatarban (és várhatóan lesz is a folytatásokban), a legújabb Star Trek mozikban, előtte pedig felbukkant többek közt az első Karib-tenger kalózai moziban és a népszerű amerikai tévésorozatban, a Law & Orderben.

A színésznő megköszönte mindenkinek a támogatást, a kollégák pedig ugyancsak gratuláltak a sikerhez. Chris Pratt, jó szokásához hűen elég laza tweettel köszöntötte őrzőtársát.

Reméljük még sok kiváló szerepben láthatjuk a Walk of Fame egyik legújabb csillagát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)