Hirdetés

Zombieland 2 - az eredeti szereplőkkel jön a folytatás

|

Közel tíz évvel az első film után jön a hivatalos folytatás, mindenféle kerülőutak nélkül.

Hirdetés

2009-ben jelent meg minden idők egyik legjobb zombifilmje, a Zombieland, amit aztán próbáltak sorozatként is folytatni, de a pilotnál nem jutott tovább.

Hirdetés

Jövő októberben viszont érkezhet a film, és szinte a teljes stáb visszatér. A főbb szerepekben Jesse Eisenberget, Emma Stone-t, Woody Harrelsont és Abigail Breslint láthatjuk, az írók Paul Wernick és Rhett Reese lesznek, a rendező pedig Ruben Fleischer.

A hangulat a régi lesz, a csapatnak ezúttal az Egyesült Államok más tájain kell boldogulnia új zombikkal szemben, új túlélők társaságában. Persze némi összeférhetetlenség okoz problémát köztük is.

Wernick és Reese egyébként a Deadpool sikerei miatt vághat bele ebbe. A megjelenési dátum még változhat, de stílusosan a 10. évfordulóra tervezik a Zombieland 2 premierjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)