Hirdetés

Zombieland 2 - itt a szinkronos előzetes

|

Majd tíz évet kellet rá várni, de nemsokára a mozikban A második lövés névre keresztelt folytatás.

Hirdetés

Noha mind mozi, mind videojátékok terén estig tudnánk sorolni a címeket, amik az élőhalott népséggel riogatnak vagy éppen szórakoztatnak, a 2009-ben megjelent Zombieland magasan kiemelkedett a kategóriájából, amihez remekül megírt humora és parádés színészi gárdája is alaposan hozzájárult. 

Hirdetés

Emma Stone, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin és Woody Harrelson is olyan A listás sztárok, akik karrierjük csúcsán vannak azóta is, és - talán Harrelsont leszámítva, aki már előtte is nagy névnek számított - mind nagy lökést kaptak a Zombielandtől. Hollywoodra nem jellemző módon, a sikeren felbuzdulva nem érkeztek sorra a folytatások, ami lehet annak köszönhető, hogy a négy főszereplő, ezek után jobbnál jobb szerepek közül válogathatott.

Egy évtizeddel Tallahasse-ék első kalandja után lassan a mozikba kerül a folytatás, ami A második lövés alcímet kapta, ehhez futott be most az első szinkronos előzetes is. Kedvenc szereplőink itt már összeszokott csapatként irtják a zombikat, emellett békésen tengetik napjaikat, hol máshol, mint a Fehér Házban. Kiderül azonban, hogy az apokalipszis utáni világon jóval több embertársukkal kell osztozzanak, mint azt előre gondolták.

A Zombieland 2. - A második lövés október 17- én kerül a mozikba. Nektek eddig hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)