Hirdetés

Zombieland: A második lövés - nyugalom, a folytatás is R-besorolást kap

|

Szerencsére a második Zombieland mozi esetében sem finomkodtak az alkotók.

Hirdetés

A 2009-es Zombieland R-besorolást kapott az Egyesült Államokban, most pedig végre az is kiderült, a korhatárbesorolással foglalkozó illetékesek mennyire ítélték durvának a folytatást. 

Hirdetés

Zombieland: A második lövés is R-besorolással fog felkerülni az amerikai mozik műsorára, a Motion Picture Association of America szerint erre a véren erőszak, a durva nyelvezet, illetve némi droghasználat és szexuális jellegű tartalom miatt van szükség. Durva zombihentelésből és kemény beszólásokból tehát most sem lesz hiány, viszont az se felejtsük el, mennyire különböznek az egyes országok korhatárbesorolási kritériumai.

A rajongók gyakran hajlamosak hangosan követleni az R-besorolást, noha ez a világon semmire sem garancia, sőt az adott film nemzetenként eltérő besorolási rendszereknek kell, hogy megfeleljen. Az Zombieland első rész például nálunk "csak" 16-os karikát kapott, ez pedig a második epizódnál sem lesz másképp. Ugyancsak 16-os karikával látták el például hazánkban a Batman Superman ellent, vagy a 2016-os Suicide Squadot, amelyek Amerikában PG-13-as filmek voltak. 

Nem ezen áll vagy bukik tehát a Zombieland: A második lövés sikere, mindenesetre azért jó látni, hogy cseppet sem vettek vissza a lendületből az alkotók. A film 2019. október 17-én érkezik meg a magyar mozikba. Ti meg fogjátok nézni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)